Gràcies per visitar aquest bloc i mostrar el teu interès per a la meva candidatura. És un plaer per a mí poder compartir amb tu els motius pels que m’he decidit a presentar la candidatura a formar part del Consell de l’ESOMAR.

Aquest Congrés de Niça serà el cinquè Congrés anyal seguit d’ESOMAR en el que participo. Adicionalment he participat en molts d’altres, tant a Europa com a Asia. Crec que ara és un bon moment per a fer un pas endavant i passar a contribuir-hi d’una manera més directa.

Sempre he estat un convençut defensor de l’associonisme professional i empresarial. Em sembla de vital importància crear llocs de diàleg i trobada per a professionals que serveixin per a compartir coneixements, exposició dels reptes i amenaces que afronta el sector així com poder autoregular l’indústria..

Aquesta convicció em vé des del inicis de la meva carrera professional, a l’AECOC, l’associació de Fabricants, Distribuidors i prestataris de serveis del Gran Consum a Espanya. Durant més de quatre anys vaig contribuir-hi organitzant multitud de congressos i seminaris así com gestionant els programes de formació per als seus membres. Aquesta petjada m’ha quedat de manera permanent i sento que a l’ESOMAR puc aportar tota aquesta experiència.

Resumeixo les meves motivacions per a presentar la meva candidatura en els següents punts:

  1. El sector viu uns moments d’una interessantíssima convulsió. La tecnologia, avui, ens està permetent fer un salt de gegant en la recol.leció de dades. Això obre tot un seguit de noves dimensions en l’accés al coneixement del consumidor, la base de la nostra professió. Crec que és important que empreses tecnològiques de recol.lecció de dades puguem aportar la nostra visió al Govern de l’ESOMAR.
  2. Tinc la visió de la cadena de valor del sector. Puc entendre les diferents problemàtiques i interessos de cada una de les seves baules i contribuir des del Consell a promoure les mesures que aportin una millor eficiència al conjunt de la Indústria.
  3. M’agradaria contribuir en la transmisió de coneixement i millors pràctiques entre països i continents. Recollir el millor de cada ú i poder-ho projectar als demés.
  4. Tinc la perspectiva de països i mercats com Espanya, Portugal i Amèrica del Sud, que estan en un segon nivell d’evolució. Entenc les problemàtiques dels països en un estadi inferior a les grans potencies del sector, així com estic connectat a elles per la meva responsabilitat a Europa i l’Àsia. Pretenc ser la veu en la direcció de l’ESOMAR d’aquells països que encara estan en fases inferiors de desenvolupament i volum de negoci.
  5. Sóc un gran creient del valor dels nostres serveis, com a sector. Crec que és de vital importància apostar per una clara demostració i defensa del valor que el Market Research aporta al conjunt del mercat i a la societat.
  6. I, per últim, a nivell personal. Participar del govern de l’associació global del meu sector, seria per a mí, una gran oportunitat de fer un excitant pas en la meva trajectòria professional, ampliant l’angle de visió i d’interlocució. Seria una experiència molt enriquidora que confio en poder revertir en benefici del sector.

Seria un plaer poder tenir l’ocasió de parlar personalment amb tu i debatre sobre la situació del sector i quins creiem que han de ser les següents passes per a millorar-lo. Si et sembla bé, estaré encantat de poder establir aquest diàleg per la via d’aquest bloc.

Aquests són, doncs, les meves principals motivacions i l’esperit amb el que participo en aquestes eleccions. Espero que t’hagin semblat interessants i serveixin per a poder-me guanyar la teva confiança i el teu vot. Moltes gràcies.